Ganska tidigt i min utveckling stod det klart för mig att jag ska syssla med något som jag kallar Scanning. Det var min mentor, Ewa Hermansen, Inre Harmoni som fick ordet och innebörden till sig. Ända sedan dess har jag använt det ordet.
Sedan våren 2019 har jag tagit emot provklienter. Utvecklingen inom Scanningen har gått lika snabbt som med mina andra gåvor. Vid ungefär var tredje klient har något nytt tillkommit eller sättet hur jag ser har förändrats.

Vad är Scanning? Man kan säga att det är som Medial Vägledning fast jag får upp saker ang kroppen. Jag scannar av din kropp från huvudet ner till tårna. Jag ser organ, olika system som lymfsystemet, blodomloppet, urinsystemet och mycket annat som inte är omtalat ännu. Jag ser blockeringar, det kan vara känslomässiga, från smärta eller händelser, från tidigare eller nuvarande liv. Jag får till mig hur du enklast kan få bort blockeringen och hur du kommer vidare på ett naturligt sätt. Jag ser även allergier, om du saknar något i din diet eller någon vitamin/ mineral. Jag ser chakran och energibanor inom och utanför kroppen, meridianer, auran mm.


Jag ser inga sjukdomar utan jag ser var problemet ligger och vad du kan göra för att bli bättre på naturlig väg. Det kan vara genom regression, hälsa, en bok eller en övning. Varje klient är individuell och jag får upp vad just du behöver och det som är viktigast att börja jobba med för att komma närmare ett hälsosamt liv.

Så här går Scanningen till. Jag scannar av din kropp från huvudet till tårna. Jag går in i t.ex halsen. Jag får upp din hals som en 3d bild i mitt sinne. Jag tittar igenom och känner av samtidigt som min guide berättar allt jag behöver veta. Jag ser/känner att det är en känsloblockering i halsen.  Min Guide berättar vad det beror på, t.ex en blockering från undan trängda känslor från barndomen och hur du kan göra för att få bort blockeringen. Allt detta gör jag på distans, jag behöver ingen bild och du behöver inte göra något särskilt utan du kan leva dagen i vanlig ordning. 

Är du intresserad av en Scanning mailar du mig på Nativevisionbyamanda@yahoo.com

och vi bokar in för samtal.

Under samtalet går vi igenom det jag fått upp om din kropp och jag vill att du har frågor och funderingar klara inför samtalet. Jag mailar mina anteckningar till dig dagen innan inbokat samtal och du ringer upp mig på inbokad dag. Samtalet är oerhört viktigt för att jag ska kunna förstå dina fysiska symtom men även för att jag ska kunna förklara vad det är jag fått upp. 

Betalningen sker 7 dagar innan. Vid utebliven betalning går tiden automatisk till nästa person.

Din investering för Scanningen är 800kr som ni kan swisha till 0729-721217

Har du frågor eller funderingar ang Scanningen har jag telefontid onsdagar kl 12-13. 

 

OBS!

Ingen återbetalningar görs efter bekräftad bokning.

Avbokning för samtal ska göras 24timmar innan. Önskar man en ny tid vid uteblivet samtal tillkommer en kostnad på 300kr