top of page

Några fina ord från mina klienter

Jag kan varmt rekommendera Amanda!

Hon är en lysande stjärna som utstrålar sån värme och inkänning. Vid scanningen så fick hon upp saker som var så träffsäkra. Jag har fortsatt med medial vägledning hos henne för att få stöd i min utveckling. Amanda är guld värd för mig!

Kramar Ewa

Varm, lättsam och klok själ som verkligen kunde ge en fantastisk kroppscanning, bra hjälp för att förstå sin kropp och sina blockeringar samt bra övningar och tips för att på bästa sätt lösa upp för att bli ett med sitt högre jag! rekommenderas varmt!

Jag rekommenderar varmt medial vägledning hos fina Amanda. Amanda är fantastiskt duktig och vägledningen hjälpte mig mycket i min läkning efter svår anorexia. Tack snälla Amanda

Jag har nu några månader efter mediala vägledningen även fått gjort Scanning hos Amanda och det var också fantastiskt. Amanda såg både blockeringar som jag visste om och blockeringar som jag inte visste om och i samtalet efteråt fick jag veta förklaringarna och orsakerna till alla blockeringarna och hur jag kan läka dem och vilka vitaminer och mineraler som jag behöver mer av. Jag har nu tagit de vitaminerna sen dess och följt Amandas råd och mår nu bättre och jag känner mig även starkare mentalt,det skedde mycket läkning och healing när jag fick veta orsakerna till blockeringarna och obalanserna.
Mia

My experience with Amanda's Scanning service was amazing! Amanda is a very friendly and kind soul, who gifted me some very interesting insights and guidance for change, some of which have opened a number of doors for me immediately and others that require deeper personal exploration and unearthing. If you're reading this recommendation and haven't booked a Scanning session yet, do it now! You won't regret it!

Matthew

 

Fina Amanda, Du spred en sån härlig energi runtomkring dig, och upplevdes väldigt lättsam att prata med.

Elaine 

Jag kan varmt rekommendera Amanda för medial vägledning, en natur begåvning som chokade mig totalt första gången vi pratade. Allt stämde och jag fann inga ord på hur grym hon va. Hon har även givit mig exakt det jag behövde för att ta steget vidare i livet och min egen utveckling. Oerhört tacksam för att jag fann dig!! 

Valentina

 

Amanda har en fantastisk gåva där hon på ett enkelt och bra sätt ser det du behöver idag spådde hon mig i en solros vilket var helt nytt för mig men mitt i prick igen skönt att få hjälp på vägen av någon som Amanda. Skrattar fortfarande åt att hon beskrev precis det jag vill jobba med utan att veta något om det. I love it 

Annika

Höjdpunkten var den när Amanda sa att ett andebarn (från ett missfall) kommit åter som min yngsta dotter. Jag fick en rysning eftersom både jag själv och andra mediala människor runt mig känt och sett i hennes ögon att hon har något speciellt. 

Jag fick rysningar även vid fler tillfällen där Amanda fick in info som hon verkligen inte kunde veta om eller fått tag på via sociala medier. 

Jag rekommenderar verkligen Amanda till er andra!

Tack, Helen

En härlig lättsam kvinna med stark kanal till sina guider! Fick veta så mycket som stämde och som jag misstänkt när det gäller blockeringar. Och vad jag kan göra åt det Högsta betyg! Rekommenderas varmt

Ulrika

bottom of page