My Story

Jag har varit omedveten om att jag är medial men började medvetet utvecklas medialt år 2018. Min resa började när jag träffade Ewa Hermansen på en mässa i Malmö och prövade på en tidigare liv meditation. Min guide hade utsatt henne som min mentor. Jag verkligen exploderade och det gick i rusande fart, jag kände att jag äntligen funnit mitt kall. 

I min uppväxt hade jag upplevt övernaturliga saker men trodde aldrig på det jag såg eller hörde. 

 

När jag har klienter kommunicerar jag med mina och klintens guider, änglar, nära och kära som gått över på andra sidan och de talar om för mig vad min klient behöver veta i sitt liv just nu. Det kan vara känslor som behöver bearbetas från tidigare eller nuvarande liv, om det gäller en situation där personen behöver vägledning i nuet eller om det gäller framtiden.

 

Jag ser och hör andevärlden. Jag tolkar det jag får genom bilder som kommer till mig eller filmsnuttar. Jag får höra fullständiga meningar, eller bara ord, och jag känner av personens känslor och mående.

 

Namnet Native Vision kom till mig en dag från min egen guide, och jag visste direkt att detta namn var meningen. Delen “Native” är rätt för just mig eftersom jag har en del påbrå från Nordamerikanska stammen Omaha och Apache och delen “Vision” är baserat på mina gåvor.