My Story

Jag har varit omedveten om att jag är medial men började medvetet utvecklas medialt år 2018. Jag verkligen exploderade och det gick i rusande fart, jag kände att jag äntligen funnit mitt kall. 

I min uppväxt hade jag upplevt övernaturliga saker men trodde aldrig på det jag såg eller hörde. 2006 när min lille bror dog av en långvarig sjukdom så kunde jag höra honom och se honom i mitt sinne han brukade även besöka mig i mina drömmar. Men än en gång trodde jag att jag inbillade mig. Jag har alltid trott på andevärlden och jag kände mig trygg i att veta var han var. Jag började smått prata med honom för jag visste att han hörde det jag sa. Det blev en vardaglig sak och fastän jag pratade med honom kände jag inte att jag fick något svar. Men när livet kändes tungt och jag kände att jag hade noll kontroll över saker bad jag om hans hjälp och det slog aldrig fel. Han hjälpte mig vartenda gång. 

 

2018 gick jag på min första Harmoni mässa i Malmö. Prövade på min fösta Tidigare liv meditation i grupp. Visste egentligen inte vad jag gav mig in på men något inom mig sa att jag skulle testa. Jag fick uppleva mitt första tidigare liv. Det var så overkligt men så coolt. Ewa Hermansen som höll i meditationen hade en tävling där man kunde vinna en session för halva priset så jag skrev upp mig och en månad senare hörde hon av sig och sa att jag vunnit. I en av regressionerna kom min lille bror och sa det är detta du ska göra Amanda och Ewa ska vara din mentor. Det är så min utveckling började.

 

Min lille bror har varit fast klistrad vid min sida och hjälpt mig i vartenda steg i min utveckling men jag har även fått mycket hjälp av andra släktingar, vänner och mina Guider från andra sidan.

 

När jag har klienter kommunicerar jag med klintens guide på andra sidan och de talar om för mig vad min klient behöver veta i sitt liv just nu. Det kan vara känslor som behöver bearbetas, om det gäller en situation där personen behöver vägledning i nuet eller om det gäller framtiden.

 

Jag tolkar det jag får genom bilder som kommer till mig eller filmsnuttar. Jag får höra fullständiga meningar, eller bara ord, och jag känner av personens känslor och mående.

 

Namnet Native Vision kom till mig en dag från min egen guide, och jag visste direkt att detta namn var meningen. Delen “Native” är rätt för just mig eftersom jag har en del påbrå från Nordamerikanska stammen Omaha och Apache och delen “Vision” är baserat på mina gåvor.

PSYCHIC READINGS