My Story

Jag har varit omedveten om att jag är medial men började medvetet utvecklas medialt år 2018. Jag verkligen exploderade och det gick i rusande fart, jag kände att jag äntligen funnit mitt kall. 

I min uppväxt hade jag upplevt övernaturliga saker men trodde aldrig på det jag såg eller hörde. 2006 när min lille bror dog av en långvarig sjukdom så kunde jag höra honom och se honom i mitt sinne. Jag började smått prata med honom för jag visste att han hörde det jag sa. Det blev en vardaglig sak och fastän jag pratade med honom kände jag inte att jag fick något svar. Idag är han en utav mina guider.

 

2018 träffade jag Ewa Hermansen för första gången på en mässa. Hon höll i Tidigare liv meditationen. Där fick jag uppleva ett tidigare liv för första gången. Jag vann sedan en privat session som jag gick på några månader senare. Det är då jag började medvetet utvecklas medialt. Min guide hade utsett Ewa som min mentor.

 

När jag har klienter kommunicerar jag med mina och klintens guider, änglar, nära och kära som gått över på andra sidan och de talar om för mig vad min klient behöver veta i sitt liv just nu. Det kan vara känslor som behöver bearbetas, om det gäller en situation där personen behöver vägledning i nuet eller om det gäller framtiden.

 

Jag tolkar det jag får genom bilder som kommer till mig eller filmsnuttar. Jag får höra fullständiga meningar, eller bara ord, och jag känner av personens känslor och mående.

 

Namnet Native Vision kom till mig en dag från min egen guide, och jag visste direkt att detta namn var meningen. Delen “Native” är rätt för just mig eftersom jag har en del påbrå från Nordamerikanska stammen Omaha och Apache och delen “Vision” är baserat på mina gåvor.

PSYCHIC READINGS